Hevosklinikka

Meillä Profivetissä on vuosikymmenien kokemus urheiluhevosten hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimisesta. Panostamme hoidon laatuun ja kilpakumppanisi hyvinvointiin.  Meiltä saat monipuoliset palvelut kisakaudella ja sen ulkopuolella.

Säännöllinen "Vet-Check"

Vet-check on eläinlääkärin suorittama säännöllinen terveystarkastus, joka takaa että kilpakumppanisi on kunnossa kisakauden haasteisiin.

Osto- ja vakuutustarkastukset

Teemme osto- ja vakuutustarkastukset ammattitaidolla. Katso tarkemmat tiedot tästä.

Tuki- ja liikuntaelimistön tarkastukset ja tutkimukset

Teemme ammattitaidolla ontumatutkimukset, selkätutkimukset, kaularangan tutkimukset ja lantion alueen tutkimukset. 

Vammanhoidot

Kilpaurheilu altistaa myös monenlaisille vammoille. Meillä on pitkä kokemus ja runsaasti moderneja hoitomenetelmiä erilaisten vammojen ja traumojen hoitoon. Nykyaikaiset kuvantamismenetelmät sekä ortopedian osaamisemme takaa ystävällesi parhaan mahdollisen hoidon vamman laadusta riippumatta. 

Ennaltaehkäisevä hoito

Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto esim. rokotukset, loishäädöt, raspaukset

Hevosasiakkaita pyydetään ottamaan hevosen passi mukaan eläinlääkärikäynnille mahdollisia merkintöjä varten.

Eviran ohjeen mukaan: “Eläimen pitäjän on huolehdittava siitä, että eläintä koskevat tiedot tunnistusasiakirjassa ovat oikein ja ajan tasalla; hevoseläimen kelpoisuus ihmisravinnoksi teurastettavaksi, mikrosirun koodi, hevoseläinluokka (rekisteröity tai muu kuin rekisteröity) sekä omistusta koskevat tiedot, jos myöntävä toimielin niin edellyttää. Eläimen tietojen muuttuessa eläintenpitäjän on 30 päivän sisällä muutoksesta toimitettava tunnistusasiakirja myöntävälle toimielimelle tietojen päivittämiseksi tunnistusasiakirjaan ja tallentamiseksi tietokantaan.” Lue lisää Eviran sivuilta.