Korumies Arvi

Moikka!

Mä oon Arvi. Hevosmies – ja ylpeä siitä. Yksi Suomen nuorimmista yrittäjistä ja harrasteratsastaja. Olen kilpaillut hevoseni kanssa kenttäratsastuksessa sekä rataesteillä. Hevoset eivät pelkästään kuulu elämääni, vaan ne ovat ELÄMÄNI.

Hevosissa parasta on ehdottomasti luottamuksen aikaansaaminen, jalo ja pyyteetön ystävyys sekä itsensä ylittäminen. Rakastan valmentautumista tiukkojen ja vaativien valmentajien kanssa, jolloin voin kokea niin onnistumisia kuin epäonnistumisia. Kilpaileminen on oma maailmansa, jossa voisin elää vaikka aina. Etenkin kenttäkilpailut ovat vieneet sydämeni. Mutta aivan yhtä paljon tykkään touhuta hevoseni kanssa maasta käsin humputellen, laukkailla vapaana metsässä ja kuljeskella pitkin peltoja ilman päämäärää. Nöyryys ja kiitollisuus mitä nuo eläimet ihmiselle opettavat – sen voi opettaa vain hevonen.

Profivetin Sari on käynyt tallillamme Ruohojärven kartanolla hoitamassa hevosia jo pitkään. Koska tallikavereiden kokemukset ovat olleet pelkästään hyviä, oli luonnollista ottaa mm. hammashoidot omalle hevoselleni Sarin kautta. Tiedän myös valmentajani olevan todella tarkka eläinlääkäristään ja myös hän on suositellut Profivetia. Sari on hoitanut meidän raspaukset aina, eikä meillä olekaan sitten ollut suuongelmia. Lisäksi olen joutunut käyttämään eläinlääkäripalveluita myös akuuteissa tilanteissa, ja Profivetistä olen saanut avun TODELLA nopeasti. Valkeakosken klinikalla on kivasti huomioitu myös tekemistä pikkusiskolleni, jos olemme tuoneet hevosen tarkastukseen tms.

Profivetissä on kiva käydä, koska jotenkin tuntuu että vastassa siellä on enemmänkin ystävä kuin eläinlääkäri. Ja tietenkin myös tosi mukavat hoitajat.

On tärkeää, että hevoseni tunteva eläinlääkäri on tarvittaessa nopeasti tavoitettavissa. Että hoito, joka alkaa jo ostotarkastuksesta, on kokonaisvaltaista hevosen hyvinvointia tukevaa työtä eikä pelkästään satunnaisia käyntejä silloin tällöin. Hyvä eläinlääkäri on mukana koko ajan hevosen ja minun kanssani osana toimivaa tiimiä. Hevosia tulisi mielestäni myös käydä säännöllisesti tarkistuttamassa klinikalla eikä vasta silloin kun oireita ilmenee. Hyvä terveys on jalojen ystäviemme oikeus. He eivät sitä osaa itse vaatia, mutta meidän velvollisuutemme on se heille antaa.

Pyyteettömästi suosittelen Profivetin palveluita kaikille hevosenomistajille.

Kuva: Maisa Hyttinen