Aukioloajat: Ma-Pe 8.00-18.00 | Puh 020 756 9690

Sairaalapalvelut

Hoidamme vaativatkin toimenpiteet ja tutkimukset mm. oman laboratoriomme, laajan kuvantamispalvelumme ja ajantasaisen tekniikan avulla sekä tarjoamme sairaalatasoisen hoidon.

Profivet sairaala ja kirurgia​

Poliklinikkapalvelut

Poliklinikalla hoidamme kaikki lemmikkisi perusterveydenhuoltoon kuuluvat toimenpiteet kuten rokotukset ja perustutkimukset. Otamme vastaan myös akuuttipotilaita.

Profivet poliklinikka

Hevosklinikka

Hevosklinikallamme toteutamme vaativampiakin sairaalahoitoja ja leikkauksia. Meillä on vahva kokemus kisaratsujen hoidosta sekä vuosien kokemus astutus- ja siittolatoiminnasta. Teemme tarvittaessa myös tallikäyntejä.

Profivet hevosklinikka

Varaa aika

puh. 020 756 9690 tai netistä

Avoinna ma-pe klo 8-18.

Lempääläntie 525, 37860 Kärjenniemi, VALKEAKOSKI

 

Katso sijainti kartalla

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Uutiset

Päivitetty asiakasohje koronaepidemiatilanteessa

Klinikan tiloihin yksi henkilö per potilas. Pyydämme käyttämään kasvomaskia. Maskin voi tarvittaessa ostaa vastaanotosta. Huolehdithan käsihygieniasta. Klinikan vastaanotossa on asiakaskäyttöön tarkoitettua käsidesiä. Ethän tule klinikalle, jos sinulla on flunssan tmv...

Profivet 20 vuotta!

Profivet 20 vuotta! Me Profivetillä olemme tarjonneet aidosti paikallisia eläinlääkäripalveluja nykyisen eläinlääkärin ja yrittäjän Sarin kanssa jo kaksi vuosikymmentä! Meillä on vankka kokemus eläinystäväsi hyvinvoinnin tueksi. Juhlavuoden kunniaksi tarjoamme etuja...

Tutustu kasvattajatoimintaamme

Laadukkaita kilpahevosia